Qui som

Som una empresa amb més de deu anys d'experiència en el sector del metall, especialista en el tractament del ferro i l'acer inoxidable, així com en la fabricació i el manteniment de maquinària industrial i en la producció de mobiliari d'hosteleria, decoració i interiorisme.

 

El negoci neix l'abril de l'any 2005 de la mà d'en Xevi Rodríguez, fundador i propietari de Roxman, que decideix posar-lo en marxa fruit de la seva experiència de més de 15 anys com a mecànic de manteniment. L'empresa es dedica inicialment a aquestes tasques de manteniment i reparació de maquinària industrial, per anar incorporant progressivament el treball del ferro i l'acer inoxidable.

Actualment, som especialistes en el tractament d'aquests materials i oferim una àmplia gamma de serveis. A banda del mateix Xevi Rodríguez, com a propietari i mecànic, el nostre equip està format per un total de vuit persones entre operaris i personal d'administració.

 

A Roxman disposem d'una nau de més de 300 metres quadrats al carrer Freser, número 7, del Polígon Industrial La Coromina de Manlleu, a la comarca d'Osona. Les instal·lacions es divideixen en tres espais: despatx, espai d'atenció al client i zona de treball. En aquesta última es disposa de la maquinària necessària per al treball del ferro i l'acer inoxidable com ara cisalla, plegadora, punxonadora, màquina de tall o màquina de soldadura, entre d'altres.

Roxman ocupa aquestes instal·lacions des de l'any 2013, ja que anteriorment estava ubicada en una altra nau d'uns 100 metres quadrats al mateix Polígon Industrial La Coromina i inicialment en un garatge de propietat familiar.

Roxman

Som especialistes en el tractament del ferro i l'acer inoxidable, i en la fabricació de maquinària industrial i de mobiliari d'hosteleria i interiorisme

Contacte

Roxman
Freser 7
08560 Manlleu

 

Correu electrònic: info@roxman.es

Telèfon:

+34/667704167 +34/667704167

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Roxman. Freser, 7 08560 Manlleu · Tel. 667704167 · info@roxman.es

Llamar

E-mail

Cómo llegar